Tržby v českých kinech: Madagaskar 3 už utekl i třetím Mužům v černém

Tržby v českých kinech: Madagaskar 3 už utekl i třetím Mužům v černém
Prometheus Ridleyho Scotta nesplnil očekávání. V aktuálním tuzemském žebříčku Top20 je nicméně druhý.
Madagaskar 3 (2012) pokračuje v úspěšném tažení tuzemskými kiny. O víkendu přisypali diváci snímku do kasičky necelých 6 milionů korun (40.526 návštěvníků). To je sice téměř poloviční pokles, ostatní filmy z aktuálního čela žebříčku ovšem také ztrácí. Promethea (2012) vidělo necelých 11 tisíc diváků, což snímku sice stačilo na dosažení celkové stotisícové hranice návštěvnosti, ovšem v případě podobných blockbusterů čekají producenti a distributoři čísla mnohem vyšší.
Josh Brolin
Muži v černém 3 si přichystali jedno překvapení, herce Joshe Brolina, který ztvárnil mladého agenta K.
Muži v černém 3 (2012) jsou stejně jako po minulém víkendu třetí, ale s tím rozdílem, že se v celkové návštěvnosti dostali za Madagaskar 3. Jak se zdá, v marketingu se o poznání lépe pracuje s nezbednými animovanými tvory než s uhlazenými bezvýraznými muži v černých oblecích. Navíc dřívější fanoušci Willa Smithe a spol. po deseti letech, které druhý a aktuálně třetí díl dělí, odrostli.
Oldřich Kaiser, Kamila Magálová
Líbáš jako ďábel, film, který se může stát letošním nejúspěšnějším. | če
O komedii Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel (2012) je stále zájem, snímek pomalu směřuje k metě divácky nejúspěšnějšího filmu roku 2012. Tím je zatím stále Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012), který se promítá již třináctý týden, aktuálně ve třinácti kinech. A aby těch her s čísly nebylo málo skončil Okresní přebor o uplynulém víkendu na třináctém místě aktuálního žebříčku. Na veterána lepší než dobrý výsledek!
Aktuální žebříček tržeb a návštěvnosti tuzemských kin najdete ZDE.