24. týden-kinopremiéry: Pobaví vás zvířátka z Madagaskaru, Pařmeni a punkeři z 80. let

24. týden-kinopremiéry: Pobaví vás zvířátka z Madagaskaru, Pařmeni a punkeři z 80. let
Věřte, nebo ne, ale i toto se může odehrát během svatebních příprav.
Tak jsou zase tady. V roce 2005 slavili animovaní zvířecí hrdinové snímku Madagaskar (2005) přemiéru na plátnech kin. Před čtyřmi lety utíkali do Afriky. A nyní se populární lev, hrošice, zebra a žirafák vydávají přes město her Monte Carlo do vytoužené newyorské zoo. Podaří se jim to tentokrát, nebo si tvůrci v záloze nechávají ještě další pokračování? To vám neprozradíme. Pokud ale máte děti nebo hravou duši, vydejte se na Madagaskar 3 (2012) do kina. Je to pořád kvalitní zábava. Snímku dáváme 85%, recenze si můžete přečíst zde.
24-tyden-kinopremiery-pobavi-vas-zviratka-z-madagaskaru-parmeni-a-punkeri-z-80-let
Věřte, nebo ne, ale i toto se může odehrát během svatebních příprav.
Úspěšně se pařilo ve Vegas i v Bangkoku. Nyní se bude pro změnu pařit v Austrálii. Ne, ne, ne, tohle není třetí pokračování úspěšné pařanské série Todda Phillipse. Britsko-australská komedie Pařmeni (2011) se odehrává během jednoho svatebního obřadu. A když má mladý novomanžel za svědky hned tři rozpustilé kamarády, nemůže to dobře dopadnout. Rodina nevěsty se nebude cítit nejlépe, vy se ovšem skvěle pobavíte. A nebo taky ne? O tom se přesvědčte v kinech nebo recenzích. My snímku dáváme 65%.
24-tyden-kinopremiery-pobavi-vas-zviratka-z-madagaskaru-parmeni-a-punkeri-z-80-let-1
DonT Stop aneb Punkovou módou, vzdorem a hudbou proti komunistické šedi.
Třetí premiérou je hudební drama DonT Stop (2012) úspěšného kamerana a nyní i režiséra Richarda Řeřichy. Snímek vypráví o teenagerech, kteří se zkraje 80. let v kulisách komunistického Československa rozhodnou založit punkovou kapelu. Částečně autobiografický film Richarda Řeřichy představuje mladé neokoukané herce, působivé retroprostředí a celou řadu punkových písniček. Pro film nově nahraných, samozřejmě. Recenze filmu DonT Stop si můžete přečíst zde.
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech premiér naleznete ZDE.