Simon Pegg vyvrací účast záporáka Khana ve druhém Star Treku

Simon Pegg vyvrací účast záporáka Khana ve druhém Star Treku
Většina diskuzí je zaplněna názory, že oním hlavním protagonistou "temné strany" bude Khan, geneticky vytvořený superčlověk, který se na plátnech kin objevil v roce 1982 v pokračování Star Trek II: Khanův hněv. Tuto teorii, ale vyvrátil oblíbený britský herec Simon Pegg, jenž ve filmu hraje Kapitána Montgomery Scottyho. V novinovém článku pro The Telegprah prohlásil: "Je to pouze mýt. Sice si to všichni myslí, ale není to pravda. Myslím si, že fanoušci prostě chtějí za každou cenu znát nějaké nové informace ohledně filmu. Štve mě to. Vypadá to, že každý se snaží najít sebemenší spoiler a pustit ho do světa jako první."
Tím pádem prozatím známe jen tvář záporné postavy. Je jím Benedict "Sherlock" Cumberbatch a na fotkách z natáčení to vypadá, že Spockovi pořádně zatopí.
simon-pegg-vyvraci-ucast-zaporaka-khana-ve-druhem-star-treku
simon-pegg-vyvraci-ucast-zaporaka-khana-ve-druhem-star-treku-1
Zatím oficiálně nepojmenované pokračování půjde do kin příští rok v květnu.
Víte že?...
... Ve Star Treku (2009) je vůbec poprvé vyřčeno křestní jméno Uhury, Nyota? Tvůrce seriálu Gene Roddenberry jí nikdy křestní jméno nevymyslel, i když v komiksu „Who´s Who in Star Trek“ společnosti DC je oslovována jako Nyota.