Robert Pattinson si v druhých Hunger Games nezahraje

Robert Pattinson si v druhých Hunger Games nezahraje
Když se minulý týden objevily spekulace o tom, že by se hlavní protagonista upíří selanky Twilight (2008) Robert Pattinson mohl objevit v druhém dílu úspěšných Hunger Games (2012) s podtitulem Catching Fire (2013) v roli sebevědomého šviháka Finnicka Odaira, strhla se mezi fanoušky opravdová bouře. Téměř nikdo si totiž nepřál, aby se "Edward" role osvaleného playboye zhostil.
Pattinson ale nyní veškeré spekulace popřel. "Chvíli jsem byl na pochybách, tak jsem zavolal svému agentovi . Ujistil mě, že tu roli mi nikdo nenabízí," řekl s úsměvem. "Poděkoval jsem mu za uklidnění."
"Stejně jako v případě prvního filmu nebudeme potvrzovat, vyvracet či komentovat jakékoliv castingové spekulace," prohlásil v reakci na Pattinsonovu možnou účast zástupce Lionsgate Entertainment. "Až bude obsazení kompletní a připraveno ke zveřejnění, dozvíte se o tom."
robert-pattinson-nebude-finnick-odair-v-druhych-hunger-games
Přestože fanoušci oblíbené fantasy série si asi oddechli (vzhledem k počtu odmítavých skupin, založených na sociálních sítích), je škoda, že svou účastí nemohl Pattinson završit svůj triumvirát fantasy blockbusterů. Kromě Twilightu se totiž objevil i ve čtvrtém Harrym Potterovi.