Z plánu českých premiér vypadl letošní komediální trhák 21 Jump Street

Z plánu českých premiér vypadl letošní komediální trhák 21 Jump Street
Vedle tuny humoru dojde i na stylovou akci
Těžko říct, co Falcon vedlo k tomu, že 21 Jump Street (2012) vyřadil z kinodistribuce. Snímek má výborné ohlasy u diváků i kritiky, z celosvětových pokladen si již dokázal odnést 184 milionů (přičemž stál pouhých 44) a i v české kotlině by se nepochybně našlo dost znalců původního seriálu, kteří by zvědavě vyrazili do kin. A kdyby ne, Channing Tatum jistou základnu fanoušků jistí a ani Jonah Hill není díky řadě apatowských komedií veřejnosti úplně neznámý.
Vzhledem k tomu, jaké blbiny s nulovým komerčním potenciálem s oblibou putují do českých kin, je jednoznačná škoda, že si v kině neužijeme toto:
ctyrminutovy-narez-z-21-jump-street-cz-titulky-2
ctyrminutovy-narez-z-21-jump-street-cz-titulky-1
... přestože Falcon ve velkém počtu kopií pustil do distribuce například toto:
ctyrminutovy-narez-z-21-jump-street-cz-titulky-3
ctyrminutovy-narez-z-21-jump-street-cz-titulky-5
Neustále se ze všech stran ozývá, jak je pirátství špatné a že by si každý stahovač měl uvědomit, jak poškozuje samotné tvůrce. Kdo je ale zodpovědný za to, když je film divákům přímo odepřen? Tato otázka je velmi šikovně přehlížena.
Když už se nemůžeme těšit na kinopremiéru, přinášíme vám alespoň vypečený téměř pětiminutový necenzurovaný trailer s českými titulky. Nechte si chutnat. Snad si brzy tuhle pecku budeme moci užít aspoň na v rámci domácího kina.

Prodloužený necenzurovaný trailer (CZ titulky):

Spokojenou recenzi na 21 Jump Street můžete očekávat v nejbližších dnech.
UPDATE: Nedalo nám to a zeptali jsme se Falconu, proč vlastně film vypadl z plánu českých premiér. Odpověď byla následující: "Je to přání londýnské centrály studia Sony, která takto rozhodla na základě výsledku filmu v některých evropských zemí." Inu, tak to ti "londýne" pěkně děkujeme.
z-planu-ceskych-premier-vypadl-letosni-komedialni-trhak-21-jump-street
Víte že?...
... Jonah Hill není jen nadaný komediant? V případě 21 Jump Street se ujal produkce a dokonce k filmu napsal i nástřel scénáře.