Amerika se pochlubí prvním sci-fi nevěstincem

Amerika se pochlubí prvním sci-fi nevěstincem
Podnikatel Dennis Hof, který byl doposud hrdým majitelem veleúspěšného nevěstnice Moonlite Bunny Ranch, v Nevadě založil odnož svého "podniku", zaměřenou na filmové fanoušky, a především fanoušky sci-fi. Návštěvníci se v něm budou moci oddat svým sexuálním fetišům, spojeným s takovými sci-fi skvosty, jako série Star Wars (1977), Star Trek (1966) nebo Battlestar Galactica (1978, resp. 2004). "Fanoušci Star Wars budou stát kilometrové fronty," domnívá se Hof.
Přízemí domu rozkoše by mělo například replikovat slavnou barovou scénu z Mos Eisley v Epizodě IV. Kromě obligátního sexu s princeznou Leiou ve zlatých bikinách ale návštěvníci budou moci například prznit lepé děvy v obleku Dartha Vadera. Z nových přírůstku do sci-fi rodiny je údajně velice populární fantazie s mimozemštany z Cameronova opusu Avatar (2009).
amerika-se-pochlubi-prvnim-sci-fi-nevestincem
Vzhledem k popularitě výše zmíněných filmů a seriálů mezi sociálně méně obratnými jedinci (a tedy jedinci, u nichž je návštěva nevěstince o něco pravděpodobnější) Hof logicky předpokládá, že o zákazníky nebude mít nouzi.