Rychle a zběsile 6 má první fotky z placu a akční video z natáčení

Rychle a zběsile 6 má první fotky z placu a akční video z natáčení
Po vzoru pětky bude i další díl lupičskou akcí, přičemž tentokrát by se měli staří známí vydat do Evropy. Vin Diesel, Paul Walker a Dwayne Johnson jsou již potvrzení a jedním z nováčků je Gina Carano. To není vůbec špatný tah, neboť Carano rozhodně má žánrový potenciál a její účast sérii neuškodí. Naopak nemáme počítat s Jasonem Stathamem, s nímž produkce nějakou dobu jednala a nakonec nenašla společnou řeč. Škoda. Nabušenec ze Zastav a nepřežiješ (2006) by se v sérii rozhodně neztratil.
Studio ví, o jak moc očekávaný projekt jde a tak již uvolnilo na net několik fotek z placu. Na první je vidět Johnson s Carano, na druhé s krásnou zlodějkou z předchozích dílů Gal Gadot a na třetí jsou Diesel a Walker s režisérem Justinem Linem (jak je vidno o dobrou náladu nouze není).
Dwayne Johnson, Gina Carano
Dwayne Johnson, Gal Gadot
Vin Diesel, Justin Lin, Paul Walker
A abyste se opravdu navnadili, máme tu ještě jedno video z natáčení:
Nějakou dobu studio zvažovalo možnost rozdělení příběhu do dvou dílů. Nakonec k tomu nedojde. Napřed vznikne regulérní šestka a pokud se jí povede stejně dobře, jako pátému dílu (neuvěřitelných 626 miliónů celosvětově!), můžeme se těšit na další díl. Rychle a zběsile 6 (2013) vstoupí v režii Justina Lina do českých kin 23 května 2013. Už aby to bylo!
Víte že?...
... dnes již legendární rvačka Doma (Diesel) a Hobbese (Johnson) patří mezi nejnáročnější scény pětky? Za účasti trikových koordinátorů a dublérů se natáčela více než týden. Kéž by i šestka naservírovala něco podobného...