Nášup novinek u Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí a Machete 2

Nášup novinek u Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí a Machete 2
Oznámení o startu natáčení padlo minulý týden a potvrdil ho nejen Robert Rodriguez, ale i autor předlohy Frank Miller, který se i tentokrát hodlá podílet na režii. Natáčet se bude v Rodriguezově studiu Troublemaker a obsazení je zatím jeden veliký otazník. „Stále máme co obsazovat. Příští měsíc natáčím pokračování Machety a hned potom se vrhnu na Sin City 2. Zatím jsme nikoho nového neobsadili, nicméně počítáme s herci z jedničky. O víkendu jsem obědval s Mickeym Rourkem, který byl vyloženě nadšený, že se může vrátit. Také jsem se sešel s Rosarií Dawson. Oba byli vždy nadšení ohledně možnosti natočit dvojku,“ nechal se slyšet Rodriguez v rozhovoru pro MTV.
A pokud se ptáte, jak je to s obsazením Angelina Jolie do titulní role (žhavá spekulace pár měsíců zpátky), tu Rodriguez nepotvrdil ani nepopřel: „Zatím nebyl čas se s ní sejít.“ Vzhledem k aktuálním čerstvým zásnubám, díky nimž si Angie užívá exotickou dovolenou, bychom ale na její účast moc nesázeli.
Mel Gibson
I v případě Machete Kills (2013) jsou herci nejistí. Vyjma Dannyho Treja je zatím známé jediné, zato zatraceně zajímavé jméno. Ve filmu si zahraje Mel Gibson, což je docela příhodné, neboť má Rodriguez tendenci sbírat padlé hvězdy a Gibson si tuhle pozici už nějakou dobu nedobrovolně užívá. Koho bude hrát se zatím neví. Ve filmu se mohla blýsknout i Michelle Williams, ta však řekla Rodriguezovi ne.
Co vy na to, raději druhé hříšné město, nebo návrat vraždící mačety? Osobně se tak trochu bojím obojího, neboť mám silné podezření, že v tom prvním bude citelně chybět Bruce Willis a v tom druhém zase Steven Seagal. Rád se ale budu mýlit.
Víte že?...
... scénář k Machete (2010) napsal Rodriguez již v roce 1993?