Twilight sága: Druhou část Rozbřesku čekají dotáčky

Twilight sága: Druhou část Rozbřesku čekají dotáčky
Nemáme se nicméně bát nějakých špatných výsledků původního natáčení Rozbřesku. Podle Condona, který o dotáčkách sám informoval na Facebooku, je smyslem návratu na plac pouhá touha po dokonalém výsledku. „Film je jako skládačka. Každý kousek musí dokonale zapadnout na své místo. Druhá číst snímku se nám pomalu začíná ve střižně rýsovat. Během několika týdnů zamíříme na sever kvůli dotáčkám, abychom získali poslední chybějící dílky. Nebudeme natáčet žádné nové scény ani dialogy, jde jen o detaily s některými herci a komparzem,“ uvedl Condon.

Teaser:

Stmívání
Condon dle svých slov dotáčky uvítal nejen pro možnost doladit druhou část na maximum, ale též pro šanci znovu pracovat se členy štábu, s nimiž se během natáčení spřátelil.“Skutečně se těším, že se opět setkám například s naším kameramanem Guillermem Navarrem. Přirozeně nebudou chybět ani Kristen a Rob. Zároveň mohu prozradit, že máme připravený další trailer a nádherné plakáty, které vypadají zcela jedinečně. Něco takového jste v téhle sérii ještě neviděli!“ Inu, rádi se necháme příjemně překvapit.
Víte že?...
... při natáčení Rozbřesku tvůrci střídali třítýdenní děti s propracovanou animatronickou hračkou? Kristen Stewart raději pracovala se skutečnými dětmi, neboť poté prý mělo ze svého výkonu mnohem lepší pocit.