Arnold Schwarzenegger vás potřebuje, pomozte mu rozhodnout!

Arnold Schwarzenegger vás potřebuje, pomozte mu rozhodnout!
Kniha se příhodně jmenuje Total Recall, tedy jako stejnojmenný Schwarzeneggerův hit z roku 1990 (r. Paul Verhoeven), jehož remake aktuálně vzniká v režii Lena Wisemana. Jde o životopisnou publikaci a herec si již vybral podobu titulní stránky. Se zadním přebalem knihy má ale problém. A právě tady je prostor, abyste nastoupili vy, fanoušci, a podali ruku oblíbenému akčnímu hrdinovi.
arnold-vas-potrebuje-pomozte-mu-rozhodnout
Herec uvedl: „Když se váš život skládá z tak odlišných profesí, je těžké vybrat jediný obrázek. Miluju hraní, miloval jsem kulturistiku a také službu lidem v Kalifornii. Chtěl bych, aby zadní strana knihy vyjadřovala všechna tato stádia mého života. Přední část přebalu již máme hotovou a nyní je čas najít tvář té zadní. A tady je řada na vás. Rád bych, abyste je pomohli vybrat. Chci perfektní obrázek pro fanoušky kulturistiky, nejlepší filmový záběr, který můžeme najít a něco skutečně zajímavého z mého úřadu. Ano, mohl bych se zavřít v pokoji a vybrat je sám, ale to by nebyla zábava. Jsem jen jeden člověk. Takže sem s nápady. Napište mi je na Twitter, Facebook a Pinterest. Pokud najdu obrázek, který se mi bude líbit, vystavím ho a vy budete moci vyjádřit své názory. A věřte, že pokud váš obrázek nakonec skončí na přebalu, poděkuji vám v knize... Těším se, až si přečtete můj příběh, ale ještě více mě těší to, že jste jeho součástí. Díky."
Takže hardcore fanoušci, nadešel váš čas. Oprašte své archivy, vyhrabte to nejlepší, k čemu jste se kdy dostali, posílejte, sdílejte a bojujte! Šance dostat poděkování od samotného Terminátora, ta se nenabízí každý den.
Pro podrobnější info klikejte zde.
Víte že?...
... byl Schwarzenegger v roce 1996 obsazen do role Roberta Nevilla v Já, legenda (2007)? Ve Warner Bros. vlastnili práva již od sedmdesátých let. Snímek měl tehdy režírovat Ridley Scott. Kvůli vysokému rozpočtu byl však projekt odložen.