Brad Pitt a Angelina Jolie se zasnoubili!

Brad Pitt a Angelina Jolie se zasnoubili!
Po sedmi letech společného soužití, šesti dětech a nespočtu bulvárních článků, věnovaných nejrůznějším aspektům jejich života, se Brad Pitt (Podfu(c)k / 2000) a Angelina Jolie (Lara Croft- Tomb Raider / 2001) konečně chystají svůj svazek stvrdit v jedné z nejstarších kulturních institucí. Ano, řeč je o manželství.
"Brad a Angie se skutečně zasnoubili," potvrdila Pittova tisková mluvčí Cynthia Pett-Dante. "Prstýnek navrhl sám Brad ve spolupráci s designerém Robertem Procopem. Datum svatby ale ještě upřesněno není."
brad-pitt-a-angelina-jolie-planuji-svatbu-1
Oficiální prohlášení završilo mediální spekulace, které minulou středu odstartoval nový prstýnek na Angelinině prsteníčku.
Neočekávané zasnoubení pravděpodobně v budoucích týdnech a měsících odstartuje kolem nejpopulárnějšího páru světa zcela nový cirkus. Již nyní je potenciální svatba označována za mediální událost století. "Každý designér na světě se bude moci přetrhnout, aby pro Angelinu mohl navrhnout šaty..." soudí žurnalista John Galloway, "A to vůbec nemluvím o tom, kdo se svatby zúčastní a kde se bude konat."
V celebritně poněkud extremizované Americe padnou na svatbu slavného hereckého dua pravděpodobně celá čísla magazínů...