Django má plakát, Bond drsný výraz a Batman nízké rozlišení (FOTO)

Django má plakát, Bond drsný výraz a Batman nízké rozlišení (FOTO)
Začneme westernem Django Unchained (2012) od šílence z videopůjčovny Quentina Tarantina. Příběh uprchlého otroka, který se spřáhne s lovcem lidí, aby vysvobodil svojí ženu ze zvrhlého lunaparku, má jasné kultovní parametry. Oficiální fotky z filmu zatím nejsou, aby ale fanoušci příliš neskuhrali, uvolnilo studio pár snímků z natáčení a prvni oficinální plakát:
django-ma-plakat-bond-drsny-vyraz-a-batman-nizke-rozliseni-foto-3
Nespoutaný Django
U Bonda je naopak všem jasné, že to čekání na Skyfall (2012) bylo až příliš dlouhé. Přestože se tedy natáčí chvíli, jsou tu již ofico fotky z filmu:
Daniel Craig
Daniel Craig
Daniel Craig
Daniel Craig
A nakonec nový Batman. Jak bývá u Christophera Nolana zvykem, je Temný rytíř povstal (2012) pečlivě střežen pod pokličkou. Dostat se k hi-res materiálům vyžaduje takřka nadlidské úsilí a pořád platí, že se více uvolňují naskenované fotky v šílené kvalitě. Následující série tomu odpovídá:
(UPDATE: Fotky se konečně objevily v použitelnější kvalitě. Pořád to má daleko k tomu, abyste si je dávali jako tapetu na pozadí, aspoň už ale nevypadají jako výplod opilého fotografa. Původní skeny v galerii článku.)
Temný rytíř povstal
Joseph Gordon-Levitt
Morgan Freeman, Christian Bale
Tom Hardy
Anne Hathaway, Christian Bale
Namlsáni? Na který ze tří zmíněných filmů se nejvíce těšíte vy?