Zpěvačka Rihanna usiluje o roli Whitney Houston

Zpěvačka Rihanna usiluje o roli Whitney Houston
Přestože je smrt Whitney Houston, surově řečeno, ještě "teplá", už nějakou dobu kolují informace o její připravované biografii. Největší otázkou je samozřejmě to, kdo by ztvárnil samotnou pěveckou hvězdu. Nyní se podle oficiálních zdrojů zdá, že by to mohla být populární zpěvačka Rihanna.
"Nezměrně po tom toužím. Bylo by to něco, čemu bych musela věnovat celé své já, protože bych to chtěla udělat naprosto dokonale," nechala se slyšet v rozhovoru pro Americkou tiskovou asociaci. "Je to obrovská role a ať už se jí nakonec zhostí kdokoliv, bude muset odvést skvělou práci."

Rihanna sice postrádá rozsáhlejší herecké zkušenosti, není na poli filmu úplným nováčkem. Mihla se například v komedii Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006) a letos bychom jí měli vidět po boku Alexandera Skarsgårda a Liama Neesona ve filmu Bojová loď (2012). Šance ztvárnit Whitney Houston ale pro Rihannu není ani tak hereckou, jako spíše osobní záležitostí.

"První písnička, do které jsem se opravdu zamilovala, byla její ´I Will Always Love You´", vzpomíná, "Zapálila ve mně vášeň pro hudbu, a je tak z velké části důvodem toho, že dnes jsem tam, kde jsem."
zpevacka-rihanna-usiluje-o-roli-whitney-houston