Dvojčata Schwarzenegger a DeVito se vrátí… a budou tři!

Dvojčata Schwarzenegger a DeVito se vrátí… a budou tři!
Dvojky se totiž dočkají i legendární Dvojčata (1988), ve kterých si role nepravděpodobných bratrů vychutnali Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito. V Universal Pictures již začali na projektu pracovat, přičemž režisér původního filmu Ivan Reitman (Krotitelé duchů / 1984, Policajt ze školky / 1990) se ujme produkce. O dvojce se zatím ví jen to, že budou mít dvojčata dalšího bratříčka. A nebude ho hrát nikdo menší, než Eddie Murphy!
dvojcata-schwarzenegger-a-devito-se-vrati-a-budou-tri-2
Eddie Murphy v Mistrovském plánu
Jakkoli je samotná zápletka laciná („nevíme, co s dvojkou, tak dodáme dalšího bratra“), angažování Murphyho není nejhorší nápad. Jak ukázal v Mistrovském plánu(2011), komediálně stále dokáže perlit, když mu to scénář aspoň trochu dovolí. A je bez debat, že takové herecké trio má potenciál.
Že nejde o pouhou kachnu potvrdil sám Arnold, když poslal do internetového éteru během jednoho z rozhovorů následující vlastnoručně napsaný text:
dvojcata-schwarzenegger-a-devito-se-vrati-a-budou-tri-3
Překlad: Ano, natočíme Dvojčata 2 s Dannym DeVitem a Eddiem Murphym.
Že se vám představa sequelu Dvojčat nelíbí? Berte to z té lepší strany. Když už nic, pořád lepší Trojčata (pracovní název), než druhý Junior (1994).
Víte že?...
... producenti Dvojčat neměli peníze na to, aby zaplatili Schwarzeneggerovi, DeVitovi a Reitmanovi za jejich práci? Místo toho se rozhodli rozdělit procenta ze zisku mezi ně. Díky tomu nakonec herci/režisér vydělali víc, než kdyby dostali normálně zaplaceno, neboť se film stal celosvětovým hitem.