Producent "Prciček" se hádal s fanoušky a nevyvaroval se ostrých slov

Producent "Prciček" se hádal s fanoušky a nevyvaroval se ostrých slov
Přesně tak totiž dopadl producent filmu Prci, prci, prcičky: Školní sraz Chris Moore, který se na oficiální Facebook stránce filmu pustil do všech kolem sebe kvůli negativním komentářům a obavám z mizerného finančního úspěchu v kinech.
"Jste všichni zaujatí a protivní," napsal například, " Víc orálního sexu a piva? Jděte do hajzlu. Udělali jsme skvělej film. Tady na Facebooku mají Prci, prci, prcičky skoro 6 miliónů fanoušků. Kdyby každej z vás šel do kina za 7 dolarů, dělalo by to 42 milionů. Kdybyste sebou vzali kámoše, měli bysme 50 melounů během premiérovýho víkendu."
producent-prcicek-se-hadal-s-fanousky-2
To samozřejmě rozzuřilo fanoušky k nepříčetnosti, a diskuze pak dále gradovala.

"Nejde mi o těch 50 melounů," odporoval si Moore o pár hodin později, "pokud ale jediný filmy, který vydělávaj, jsou Twilight a Hunger Games, pak si choďte na to."
Moore se za své chování později nepřímo, a poté, co byl kontaktován magazínem Moviefone, i přímo, omluvil.

"Nechtěl jsem být zlý nebo někoho urazit. Jen jsem chtěl prosadit něco, v co opravdu věřím, a přímo komunikovat s fanoušky."

Bonbónkem na dortu je, že podle studia Moorovy příspěvky nebyly zběsilou spontánní tirádou produkčního šílence, ale plánovanou kampaní na kontakt s veřejností.

"Líbila se nám představa, že by se Chris vyjadřoval za sebe, za opravdovou, zainteresovanou osobu," řekl viceprezident marketingu Universal Studios Michael Moses. "Jsme vždy ochotní experimentovat a toto je určitě zajímavá platforma pro neotřelý kontakt s fanoušky."

Nakolik byla tato platforma úspěšná se asi Universal dozví 6. dubna, kdy Prcičky udeří do amerických kin.
producent-prcicek-se-hadal-s-fanousky-1