Seznamte se s televizním Kurýrem, který se pokusí navázat na akční trilogii

Seznamte se s televizním Kurýrem, který se pokusí navázat na akční trilogii
Pokud je vám obličej z titulní fotky povědomý, patříte nejspíše mezi pravidelné diváky zahraničních seriálů. Seriálovým představitelem Franka Martina je totiž Chris Vance, jehož si většina diváků vybaví jako Jamesa Whistlera z třetí sezóny Útěku z vězení (2005). Ti protřelejší pak Vance znají i ze seriálů Dexter (2006 / pátá sezóna, zahrál si bodyguarda Jordana Chase) a Doktor Mozek (2009), kde se Vance ujal ústřední role lehce výstředního psychiatra Jacka Gallaghera.
Jak si Vance s rolí kurýra poradí je otázkou. Charisma se herci upřít nedá, fyzičkou ale za Stathamem přeci jen o značný kus zaostává. Možná vše ale dohnal před natáčením seriálu. První uvolněné promo bohužel na tuto otázku neodpovídá. Je velmi skromnou koláží, která čistě slouží k připomenutí existence seriálu:
Jediným potvrzeným hereckým navrátilcem z filmové trilogie je François Berléand, který si i v seriálu zahraje postavu kamarádského inspektora Tarconiho.
Co vy na Vance jako Franka Martina? Je dobrou volbou, nebo tvůrci šlápli vedle?
Víte že?...
... první Kurýr (2002) nebyl v kinech příliš úspěšný a mohl znamenat konec série? Pokračování dostalo zelenou až po vynikajicích prodejích DVD.