Režisér Kroniky se možná vrhne na Venoma

Režisér Kroniky se možná vrhne na Venoma
Venom ve Spider-Manovi 3
Kdo je Venom? Je to symbiont a parazit, který se přisaje na hostitele a dodá mu určité speciální schopnosti. Výsledek vzdáleně připomíná negativ Spider-Mana. Háček je v tom, že symbiont zvyšuje nejen sílu a energii hostitele, ale také agresivitu. Z toho důvodu se ho Peter Parker ochotně po chvíli testování vzdal. To považoval „oblek“ za zradu a přisál se proto na Eddieho Brocka, jenž Spider-Mana nesnášel. Vznikl nebezpečný záporák, který k smrti nenávidí pavoučího muže a dokáže nadělat slušnou paseku.
reziser-kroniky-se-mozna-vrhne-na-venoma
Venom ve Spider-Manovi 3
V Hollywoodu uvažují o Venomově sólovce léta a vzhledem k tomu, jak se komiksovkám aktuálně daří, je oživení projektu více než logické. Adeptem na režii je Joshua Trank, jehož Kronika (2012) patří k nejpříjemnějším překvapením letošního roku. Podle nepotvrzených zdrojů by Venom neměl nijak odkazovat na původní trilogii. Spíše se bude vázat na očekávaný restart The Amazing Spider-Man (2012), který dorazí do kin letos v létě.
Víte že?...
... Topher Grace v kostýmu Venoma vůbec nepil, jelikož nemohl použít toaletu? Doufejme, že to tentokrát kostyméři vymyslí o něco lépe.