Lucie Bílá: "Český lev není výstup na Mount Everest, to je bungee jumping."

Lucie Bílá: "Český lev není výstup na Mount Everest, to je bungee jumping."
lucie-bila-cesky-lev-neni-vystup-na-mount-everest-to-je-bungee-jumping-4
„Jsem zvyklá pracovat a jet naplno, ale tohle není výstup na Mount Everest, tohle je skok bungee jumping," směje se čtrnáctinásobná Česká slavice a pro sobotní večer i moderátorka Lucie Bílá. "Nicméně tohle je přesně to, proč jsem nabídku na moderování Českého lva přijala. Čím víc se sobota blíží, tím víc adrenalinu v sobě cítím a tím jsem šťastnější. Připadám si, jako bych se chystala na velmi, velmi důležité rande. A hodlám si to rande pořádně užít."
Když se zeptám, z čeho má největší obavy, na chvíli se zamyslí a pak řekne: "Jestli mám teď nějaké přání, taky aby mě do zítřejšího večera už nikdo nestrašil větami typu:  Ty jsi tak statečná, ty jsi tak odvážná," a zase se rozesměje naplno.
lucie-bila-cesky-lev-neni-vystup-na-mount-everest-to-je-bungee-jumping-1
Jitka Molavcová, Jiří Suchý, Květa Fialová a Karel Gott budou kromě jiných v sobotu večer předávat České lvy.
"Poprvé v historii přímých televizních přenosů budeme pracovat s projekcí, která má více než 21 metrů," prozrazuje největší vychytávku letošních Lvů režisér Petr Vachler. "Chceme, aby si tohle obří plátno užili jak diváci v Lucerně, tak diváci u televize, ačkoliv tím narážíme na spoustu technických problémů. Věřím, že do sobotního večera všechno doladíme a taneční mistrovství skupiny 420 People si užijí opravdu všichni, diváci v prvních řadách, v posledních řadách i diváci doma u televize. Budou tančit na takové pecky, jakými jsou Carmina Burana, Óda na radost, Bolero, Proč bychom se netěšili atd."
lucie-bila-cesky-lev-neni-vystup-na-mount-everest-to-je-bungee-jumping-5
„Dnešní zkouška začala úplně perfektně s Karlem Gottem a Květou Fialovou," pokračuje Petr Vachler. "Ačkoliv se v životě nepotkali, doplňovali se tak skvělým způsobem, jakoby spolu vystupovali odjakživa. Stejně bezvadně dopadla i vzápětí zkouška s Jiřím Suchým a Jitkou Molavcovou. Během pár minut jsme zvládli první i poslední předávající dvojici, a jestli to takhle půjde i zítra večer, tak to bude super a budu spokojen."
FOTO: 5x ONDŘEJ DOBIÁŠ