Noční směnu na afterparty Českého lva obstará NIGHTWORK

Noční směnu na afterparty Českého lva obstará NIGHTWORK
Na slavnostním večeru budou předávat ceny hudební dvojice, herci, skladatelé, či zpěváci spjatí s filmem i hudbou. Mezi ně patří právě i někteří členové skupiny Nightwork.
Signál, Micimutr, Ženy v pokušení, to je současná vizitka Vojty Dyka. Jakub Prachař by se měl objevit v připravovaném filmu Poslední z Aporveru. Na stříbrném plátně si naposledy zahrál ve filmu Sněženky a machři po 25 letech.
Další člen skupiny, František Soukup, například skládal hudbu s Petrem Kalabusem k filmu Signál.
nocni-smenu-na-afterparty-ceskeho-lva-obstara-nightwork
A co o sobě skupina tvrdí ? "Skupina NightWork vznikla jako intergalaktický projekt Klingonů a Romulanů, který měl za úkol zničit veškerý pozemský život. Bohužel se do galaktických sítí hvězdného spiknutí nabourala Federace a celý projekt díky iontové katalýze přetvořila v laskavou zábavu a dobro. Z vraždících monster se stali vesele poskakující a zpívající herci, kteří svými blikajícími nástroji začali šířit mír s velkým “Z”. Klingoni a Romulané jsou přetvořením jejich pangalaktické zbraně znechucení a od celé operace se distancovali. Odpor původních stvořitelů je tak masivní, že plánují likvidaci NightWork včetně jejich fanouškovské základny. Proto by je raději nikdo neměl poslouchat!"
Uvidíme, jestli později DJ Vrtulník, alias Majkl Ví, resp. Michal Viktořík (JAR), namíchá v jednom ze sálů probíhajícího večírku skvělou atmosféru do ranního úsvitu. Párty Českého lva většinou končí kolem šesté hodiny ráno právě v Lucerna Music Baru, kde už při této příležitosti hrály skupiny jako Monkey Business, JAR, Děda Mládek Ilegal Band, 100 stupňů Celsia a další. 
Každopádně i letos je na co se těšit, i když večírek nebude v teplácích, což by si jistě Nightworkové přáli.
A pro ty, co mají raději klidnější prostředí, budou otevřeny kavárny, kávovarny a restaurace.
NIGHTWORK - Tepláky