Proč se Přátel v kině podle Jennifer Aniston nejspíš nedočkáme?

Proč se Přátel v kině podle Jennifer Aniston nejspíš nedočkáme?
Přátelé | NBC
Jennifer Aniston sama přiznává, že Přátelům "dluží všechno". Nečekejme však, že by se kvůli tomu k postavě Rachel Green vrátila v celovečerním filmu."Neumím si dost dobře představit, jak by se to udělalo. Tedy jinak, než až za několik let. A v té době by si lidé zase říkali: Co to je za lidi? Na co se to dívám?" Není to normální. Přátelé patří do obývacích pokojů, ne do kin. Prostě mi to nehraje. Připadá mi, že by to ztratilo něco ze svého já."
Aniston je dodnes jedinou hvězdou Přátel, které se podařilo prorazit na stříbrném plátně, a to dokonce tak, že dostala svou hvězdu na Chodníku slávy. Štěstí po raketovém startu našla částečně jen Courteney Cox (hororová série Vřískot) a Matthew Perry (série Můj soused zabiják). Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc svou popularitu využít nedokázali.

"Jediní, kdo by mě dokázali přesvědčit, by byli mí bývalí kolegové z Přátel. To, co jsme spolu 10 let točili, byla obrovská legrace, a těžko to lze překonat. Kdo ví, jestli by se ta magie dala zopakovat. Nikdy ale neříkám nikdy."
dalsich-pratel-se-podle-jennifer-aniston-zrejme-nedockame-1
Přátelé | NBC