Dwayne "The Rock" Johnson se přiznává k dětským vášním

Dwayne "The Rock" Johnson se přiznává k dětským vášním
Přestože si režisér Jon Chu stojí za tím, že akční film G.I.Joe 2 (2012) má být plnohodnotným druhým dílem, představitel jedné z hlavních rolí Dwayne "The Rock" Johnson (Král Škorpion / 2002, Kráčející skála / 2004) film vidí zcela jasně jako reboot. Ať už to ale bude jakkoliv, Johnson si natáčení dle svých slov nezměrně užil a v rozhovoru pro magazín Huffington Post se přiznal i k tomu, že byl od mala obrovským fanouškem populární akční série.
"Na G.I.Joe jsem doslova vyrůstal. Měl jsem všechny figurky a hrál jsem si s nima snad ještě v patnácti. Moje nejoblíbenější postavy byly vždycky Boba Fett, tým G.I.Joe a Han Solo. Star Wars a G.I. Joe, to bylo moje..."
dwayne-the-rock-johnson-se-priznava-k-detskym-vasnim-1
Roadblock, tedy hrdina, kterého Johnson v novém filmu ztvární, patří mezi nové přírůstky do série. "Překvapilo mě, že ho nepoužili už v prvním filmu. Je to zcela zásadní postava. Ale jsem si jistý, že studio mělo dobré důvody a hlavně, že producenti rovnou mysleli na pokračování. Měl jsem to štěstí, že se mi ta role dostala do rukou. A slibuju, že Roadblocka přivedu k životu co nejvěrněji," dodal herec.
dwayne-the-rock-johnson-se-priznava-k-detskym-vasnim