Courteney Cox o zdravém rozchodu a celibátu

Courteney Cox o zdravém rozchodu a celibátu
David Arquette | 2000 Dimension Films
Jestli byl rozvod herečky Courteney Cox (Přátelé / 1994) a jejího dlouholetého partnera Davida Arquetta (Vřískot / 1996) něčím zajímavý, pak určitě svou extrémní pokojností. Bulvární média tentokrát musela otřít sliny ze svých hladových úst a odtáhnout jinam. Malým bonbónkem, který dosud zůstal nesnězen, byl ale fakt, že se Courteney o nevěře dozvěděla z Arquettova telefonátu do proslulé Howard Stern Show. Herečka si proto minulý týden náležitě vychutnala ironii vlastního pozvání do Sternovy talkshow a utrousila na toto téma několik vtipů.
"Je zvláštní tady být, jsem totiž zvyklá vidět tady spíš Davida." Vzápětí ale s pochopením dodala: "Nikdy neuměl včas zmlknout, a vždycky litoval, že toho řekl moc. Vždycky to začínalo ´Doufám, že se na mě nebudeš zlobit, ale...´. Když jsem mu volala, že tady budu vystupovat, začala jsem úplně stejně."
courteney-cox-o-zdravem-rozchodu-a-celibatu
Herečka se také podělila o fakt, že je od rozchodu dobrovolně sama. "Chci si trochu pročistit hlavu, než začnu cokoliv dalšího."
Stern poté zavtipkoval, že poklid, s jakým se herci rozešli, vrhá opravdu špatné světlo na všechny ostatní hollywoodské rozchody. "To je dobře!" zasmála se Courteney.