Machete bude již brzy znovu zabíjet (+ první artwork)

Machete bude již brzy znovu zabíjet (+ první artwork)
Bylo to jedno z nejpříjemnějších překvapení filmové sezóny. Šílený nápad natočit podle fiktivního traileru k projektu Grindhouse celovečerní film se setkal s nadšenými reakcemi a Rodriguez nejenže film vyšperkoval humorem a krví, ale i famózním obsazením. Ostatně, napadá vás jiný film do kin, který nabízí rozličená hvězdy typu Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Don Johnson a Michelle Rodriguez? Těžko.
Již loni v létě se Rodriguez nechal slyšet, že pokračování s názvem Machete Kills dostalo od studia zelenou a dokonce je v rozpočtu vyhrazený prostor pro trailer na trojku Machete Kills Again... In Space!. Nyní je hotový scénář a natáčení by mělo odstartovat letos v dubnu. A o čem bude dvojka bude? Machete se spojí s americkou vládou, aby společnými silami rozprášili mexický drogový kartel, jehož boss bude mít rysy bondovských záporáků (mimo jiné si bude chtít podrobit svět ultimátní zbraní s podobou satelitu).
UPDATE: A už máme venku u první artwork. Trejo na něm vypadá šíleně!:
machete-bude-jiz-brzy-znovu-zabijet
Víte že?...
... herec Chris Cooper roli v Machete (2010) odmítl? Odůvodnil to následujícími slovy: "To je nejabsurdnější věc, kterou jsem kdy četl".