Denzel Washington pokukuje po dvou zbraních

Denzel Washington pokukuje po dvou zbraních
Mark Wahlberg, Kontraband | BontonFilm
Snímek bude založen na stejnojmenném komiksu Stevena Granta. Scénář podle něho napsal Blake Masters a vzhledem k tomu, že je do jedné z hlavních rolí angažován zmíněný Wahlberg, nikoho zřejmě nepřekvapí, že bude 2 Guns režírovat Baltasar Kormákur, který s ním před nedávnem natočil úspěšný Kontraband. Ten si díky střídmému 25 milionovému rozpočtu přišel v kinech na slušné peníze a studio nepochybně doufá v nějaký podobný výsledek.

V centru příběhu budou dva chlápci na hraně zákona Trench a Steadman. Trench se rozhodne vyloupit jednu z bank a nabere Steadmana do týmu. Háček je v tom, že Trench je ve skutečnosti tajným agentem DEA. A aby to bylo opravdu zajímavé, i Steadman skrývá svou pravdou identitu. Takže hra o to, kdo s koho.
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg, Kontraband | BontonFilm
Osobně bych klidně vsadil poslední pětník na to, že Trenche bude hrát Wahlberg (bylo by to takové malé repete z Války gangů / 1999, kde šel po krku Chow Yun-Fatovi) a Steadmana Washington. Ale třeba studio překvapí.
Víte že?...
... Denzel Washington odmítl roli detektiva Millse v thrilleru Sedm (1995)? Scénář byl dle jeho slov pro něho příliš temný. Millse si nakonec zahrál Brad Pitt.