Whitney Houston se po 16 letech vrací k filmu

Whitney Houston se po 16 letech vrací k filmu
S Kevinem Costnerem ve filmu Osobní strážce.
Hvězda filmu Osobní strážce (Bodyguard / 1992) se v minulosti potýkala s řadou osobních problémů a menších skandálů, které značně pošramotily její image vzorné dámy, která jí obestírala v 80. a 90. letech. Dnes se ale zdá, že se znovu postavila na nohy: vydala album, vrátila se ke zpívání a nyní se pustila do remaku hudebního filmu Sparkle z roku 1976.
whitney-houston-se-po-16-letech-vraci-k-filmu
S Kevinem Costnerem ve filmu Osobní strážce.
Film se odehrává v 60. letech a sleduje kariéru sesterského tria, které po prudkém vzestupu na žebříčcích hudebních hitparád musí vypořádat s nenadálou slávou. Do jedné z hlavních rolí byla obsazena Jordin Sparks, vítězka loňského ročníku pěvecké soutěže American Idol. Houston údajně ztvární roli matky, která se staví ke odmítavě k pokusům svých dcer prorazit do světa showbusinessu. Kromě vedlejší role se ujala také producentských otěží.
Práva na zfilmování koupila zpěvačka už v devadesátých letech, film je v současné době v postprodukci. Pokud vše proběhne bez komplikací, vstoupí do amerických kin v srpnu tohoto roku. V české distribuci zatím film není ohlášen.