Jak James Franco málem pohořel ve škole

Jak James Franco málem pohořel ve škole
James Franco (127 hodin / 2010, trilogie Spider-Man / 2002-2007 je obecně považován za neobvykle vzdělaného, talentovaného a všestranného herce - zkrátka hotového renesančního muže. Média si proto hladově smlsla na nedávno zveřejněném faktu, že si během svých studií na NYU (New York University) vysloužil z jednoho předmětu známku D, tedy českou čtyřku.
Věci se údajně měly tak, že se Franco neukázal na dvanácti ze čtrnácti seminářů na "Řízení herců II", což vyústilo v to, že ho profesor Joseph Santana "odměnil" výše zmíněnou známkou. Několik let stará aféra ale neskončila pouze tady: Santana byl totiž ze své učitelské pozice na univerzitě propuštěn, což si okamžitě spojil s tím, že porušil politiku školy, která Franca adorovala.

Proti tomu se univerzita okamžitě ohradila: "Nařčení, že bychom profesora Santanu vyhodili proto, že nějak oznámkoval určitého studenta, je absurdní. Profesor Santana s námi uzavřel tříletý kontrakt, jako každý jiný profesor, a ten se rozhodl neobnovit. Toto neobnovení nemělo nic společného s jeho oznámkováním Jamese Franca během jeho studií na naší univerzitě."
 
Mluvčí školy Michael Tintori také dodal, že zveřejňování studijních výsledků nebude v budoucnosti tolerováno...
Obrázek článku