Společnost New Line připravuje katastrofický film San Andreas: 3D

Společnost New Line připravuje katastrofický film San Andreas: 3D
Ano, zní to jako katastrofický flák 2012 (2009) Rolanda Emmericha a jak už vám nejspíše došlo, se slavnou herní sérií nebude mít San Andreas: 3D nic společného (těžko říct, jestli je zvolený název náhodou, nebo se tvůrci opravdu chtějí svézt na popularitě zmíněného GTA). Scénář, který napsal Allan Loeb (Oko bere / 2008, Wall Street 2 / 2010) vypráví výše nastíněný příběh, ve kterém si to postavy pošinou v nějakém "ne-úplně-typickém" dopravním prostředku z Los Angeles do San Franciska, přičemž označení kopie 2012 vzešla od člověka, který měl možnost číst celý scénář.
San Andreas: 3D produkčně pohlídá Beau Flynn (Cesta do středu země / 2008, Red Dawn / 2012) a je otázkou, co si studio od téhle vykrádačky slibuje. Takhle, je jasné, že jde o peníze. Ale snad má Loebův scénář i nějaký opravdu zajímavý element, aby to stálo za návštěvu kina. 3D je málo.
Víte že?...
... Emmerich řekl, že bylo vždycky jeho snem natočit katastroficý film, ve kterém by byla scéna, jak se voda valí obrovským Himalájemi? Proto se prý pustil do 2012. Těžko říct, co k využití podobné látky vedlo Loeba.