007 Daniel Craig vs. těhotná Kourtney Kardashian

007 Daniel Craig  vs. těhotná Kourtney Kardashian
Daniel Craig (Casino Royale / 2006, Kovbojové a vetřelci / 2011) je známý tím, že si pečlivě chrání své soukromí. Přestože se v posledních letech stal superhvězdou světového formátu, jeho osbobní život zůstává ukryt za zavřenými dveřmi (a to i v případě jeho supertajné svatby). Věří totiž, že jakmile jednou pustíte svět do svého soukromí, už není cesty zpátky.
"Myslím si, že některé věci by si měl člověk prostě nechat pro sebe," řekl populární herec v rozhovoru pro magazín GQ. "Už to pak nejde vrátit. Nemůžete si už zpátky koupit soukromí. Nesnáším lidi, kteří chtějí, aby je někdo nechal na pokoji poté, co se nechali nafotit u porodu a ukázali nám svou placentu. A teď by chtěli soukromí?"
Obrázek článku
A kdyby měl náhodou někdo pochyby, že tímto výrokem narážel na reality show Kardashianovi, Craig pokračoval:
"Podívejte se na Kardashianovi. Vydělávají milióny. Milióny. Už předtím se neměli špatně, ale teď jsou v superbalíku. A lidi se na to dívají a říkají si: ´Bezva, stačí se chovat jako idiot, nechat se při tom natočit a dostanu za to milióny´. Neodsuzuju to... teda vlastně jo."

Ironií pak je, že tento rozhovor s Danielem Craigem vyšel ve stejný den, kdy Kourtney Kardashian oznámila na přední straně US Weekly, že je těhotná...