Travolta: Tváří v tvář homosexualitě

Travolta: Tváří v tvář homosexualitě
Právnický tým Johna Travolty vyslal ostrý signál senzacechtivým bulvárům, jako je e-magazín Gawker. Právě na stránkách Gawkeru uvěřejnil Robert Randolph článek pojmenovaný "Tajný sexuální život Johna Travolty", v němž tvrdí, že se Travolta v losangeleských lázních oddával homosexuálním hrátkám. Travoltovi právnici okamžitě reagovali formálním dopisem.
V tom označují Randolphovy postuláty za "sprosté urážlivé lži" od "prokazatelně nespolehlivého zdroje", a poukazují také na fakt, že autor "popisuje události, staré patnáct let, s jejichž zveřejněním ovšem nevysvětlitelně čekal doteď".
Obrázek článku
Travoltův tým také napadá vnitřní konzistenci Randolphových tvrzení, například, že se Travolta věnoval "mnoha homosexuálním aktům manželské nevěry na několika různých místech v Los Angeles, kde se Randolphovi pokaždé nevysvětlitelnou "náhodou" povedlo být všem těmto událostem svědkem."
Novopečený tatínek žádá okamžité a trvalé odstranění článku a "vydání jednoznačného a výrazného dementi všech zveřejněných informací."
Zdá se, že si Gawker tentokrát ukousnul příliš velké sousto.