Dracula Adama Sandlera se vybarvuje

Dracula Adama Sandlera se vybarvuje
Přestože je Hotel Transylvania animovaným dítkem studia Sony Pictures Animation (Zataženo, občas trakaře, 2009) a režii dostal na starost Genndy Tartakovsky (Dexterova laboratoř, 1996), zbytek už připomíná klasickou Sandlerovku. Od střeleného námětu, ve kterém si Dracula otevře hotel pro monstra, aby jeho dcera mohla vyrůstat v „normálním prostředí“, přes tradiční Sandlerovy spoluhráče (Kevin James mluví Frankensteina, David Spade neviditelného muže, Steve Buscemi někoho jménem Wayne) až po účast Roberta Simondsa, který produkoval dobrou polovinu Sandlerových filmů.
Nejistě působí akorát scenáristé, kteří mají na kontě druhou a třetí Loveckou sezónu či seriál LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (2011) Nic moc vyhlídky...
Tvůrci již vypustili i první návrh toho, jak by mohla Sandlerova postava vypadat:
dracula-adama-sandlera-se-vybarvuje-2
Nejnověji se k obsazení filmu připojila Miley Cyrus, která si zahraje Draculovu dceru. I tady studio poskytlo obrázek pro konkrétnější představu, co nás čeká:
Hotel Transylvánie
Hotel Transylvania vstoupí do amerických kin 21. září 2012 a i když je tvůrčí tým tak trochu kočkopes, je velmi pravděpodobně, že z toho bude další buransky zábavná komedie Adama Sandlera. Akorát animovaná.
Víte že?...
... se měl Sandler ujmout role řidiče Maxe v Collateralu (2004)? Nakonec dal ale raději přednost dramedy Španglicky snadno a rychle (2004) a tak roli Maxe získal Jamie Foxx. Nic proti Španglicky, ale nebyla to asi ta nejlepší volba.