Najati scenáristé pro Souboj titánů 3

Najati scenáristé pro Souboj titánů 3
Fotka z placu Souboje titánů 2
Warner Bros. si podle THR najalo dvojici Dan Mazeau / David Leslie Johnson, aby společně napsali scénář k Souboji titánů 3. Zajímavé je, že oba pánové již pracovali na dvojce a nejspíš se studiu jejich spolupráce hodně líbí, když jim zadali další díl. U Mazeaua těžkou soudit, jak dobrý je pisálek, neboť dvojka Titánů je jeho debut a Johnson má zase na kontě scenáristicky nedotažené kousky Orphan a Červená Karkulka. Z toho se dá těžko něco vyvodit.

Mohlo by se zdát, že Souboj titánů 2 musí být bomba, když studio rovnou baží po scénáři trojky. Ale je to spíše takový menší propagační tah, který se dnes běžně k velkým produkcím váže. Nesmíme zapomenout, že třeba takový Green Lantern či Vlkodlak také mají napsaná pokračování, která vznikla ještě před premiérou a protože si oba filmy vedly neslavně, u Green Lanterna je budoucnost nejistá a Vlkodlaka 2 nechalo studio přepsat v samostatný film.
Hněv Titánů
Fotka z placu Souboje titánů 2
Souboje titánů 3 se však s největší pravděpodobností v kinech dočkáme. Diváci baží po sandálových řezničinách a když i průměrná jednička dokázala celosvětově trhnout půl miliardy dolarů, dvojka se nepochybně také chytí.
Víte že?...
...  se velká bojová scéna Persea a jeho spolubojovníků s obřím škorpionem v prvním Souboji titánů se natáčela proti zelenému pozadí (škorpion byl poté digitálně dodělán na počítačích)? Herci během filmování ve skutečnosti uhýbali velkému množství tenisových míčků, které na ně štáb házel.