Čekají nás další dva díly Cabin Fever

Čekají nás další dva díly Cabin Fever
Cabin Fever 2
Pokračování hororu o smrtícím viru, který napadne skupinku mladých uprostřed lesů a pěkně si na nich pochutná, ponesou název Cabin Fever: Patient Zero a Cabin Fever: Outbreak. Natáčení obou filmů by mělo odstartovat někdy na jaře příštího roku, přičemž ke scénáři Patient Zero (Pacient nula) byl angažován Jake Wade Wall (Stopař, Na lince vrah). Děj se bude točit okolo výletní lodi, která se při plavbě Karibikem srazí s opuštěným plavidlem. Náraz uvolní virus a poklidná plavba se zvrhne v boj o přežití.
Cabin Fever
Cabin Fever | Columbia TriStar
Outbreak (neboli Propuknutí) dostali na starost Adam a Deborah Marcusovi (Texaský masakr motorovou pilou 3D). V případě Outbreak se z moře přesuneme na pevninu. Hlavním hrdinou bude doktor, který společně se svou rodinou přicestuje na ostrov v Karibiku, aby řešil šířící se chřipku. Z té se přirozeně vyklube divákům dobře známý smrtící virus. Rodina si užije své, neboť právě na jejích bedrech bude, aby se virus nerozšířil do celého světa.
cekaji-nas-dalsi-dva-dily-cabin-fever-1
Cabin Fever 2
Původní Cabin Fever byl nečekaně povedenou černohumornou žánrovkou, díky které svět nenávidí režiséra Eliho Rotha (první dva Hostely) o něco méně. A je nutno uznat, že ani plány na nové díly nezní úplně marně. Minimálně je sympatické „myšlení ve velkém“ oproti videodvojce, která de facto jen variovala děj jedničky (a ještě ne moc dobře). Nástřel trojky a čtyřky sice trochu připomíná herní Resident Evil, ale vlastně, proč ne? Filmy s virem se jen tak neomrzí, dvakrát tolik, pokud má jejich vyprávění šťávu.
CF: Patient Zero a CF: Outbreak navíc budou čerpat z exotických lokací, což nepochybně zajistí nějaké ty bonusové body. Jen ti scénáristé možná mohli být vybráni s větší pečlivostí. Ale člověk nemůže chtít zázraky.
Víte že?...
... první díl Cabin Fever vydělal při skromném rozpočtu 1,5 milionu dolarů 30 milionů celosvětově? Není se proto čemu divit, že chce studio The Indomina Group tímhle oslíčkem ještě trochu otřást.