Chytání padouchů v režii Martina Campbella?

Chytání padouchů v režii Martina Campbella?
Tváře původního seriálu v čele s Lee Majorsem (druhý zleva)
Není se čemu divit, že Campbell potřebuje hit jako sůl. Pokud si tenhle šikovný řemeslník rychle nevybere dostatečně dynamickou látku, ve které by prodal své kvality, mohly by brzo jeho novinky putovat přímo na video. Možná se oním vytouženým návratem mezi režijní elitu stane celovečerní adaptace seriálu The Fall Guy z roku 1981, který u nás sice nikdo nezná, v USA má ale slušné jméno.
chytani-padouchu-v-rezii-martina-campbella-1
Tváře původního seriálu v čele s Lee Majorsem (druhý zleva)
Seriál se dočkal pěti sezón a vyprávěl o hollywoodském kaskadérovi, který současně pracuje jako lovec lidí. Scénář celovečerní verze dostali na starost Ashley Miller a Zack Stentz (X-Men: První třída), produkčně vše hlídá Walter Parkes (Blbec k věčeři, Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street), přičemž Campbell zatím okolo projektu pouze „krouží“. Co vy na to, je podobná látka vhodná pro Campbellův návrat, nebo by měl režisér hledat dál?
Víte že?...
... byl Martin Campbell první nebritský režisér, který režíroval bondovku? (šlo o Zlaté oko). Současně bylo Zlaté oko první bondovkou, která nevycházela z žádného románu ani povídky autora agenta 007 Iana Fleminga.