Bude Bond víc mluvit, než střílet?

Bude Bond víc mluvit, než střílet?
Road to Perdition
Když byl Mendes angažován k 23. bondovce (aktuálně vedené mezi novináři pod názvem Skyfall), bylo jasné, že nezůstane jen u tupého akčňáku. Následující drb, který začal kolovat, je přesto překvapivý. Mendes si údajně usmyslil, že by mohl Bonda povznést nad běžnou akční zábavu a udělat z jeho postav regulérní oscarové adepty. Z toho důvodu prý bude v nové bondovce hodně upozaděna akce a snímek se zaměří na postavy a dialogy.
bude-bond-vic-mluvit-nez-strilet-1
Road to Perdition
Těžko si lze představit, že by studio něco takového Mendesovi skutečně povolilo, na druhou stranu fámě nahrává obsazení Javiera Bardema (Oscar za Tahle země není pro starý) a Ralpha Fiennese (nominace na Oscara za Schindlerův seznam a Anglického pacienta). A ostatně i Daniel Craig je vynikající herec, ač to v poslední době nemá šanci moc ukázat.
Jaká je pravděpodobnost, že se skutečně dočkáme komorního, ukecaného Bonda? Nejspíš minimální. Ale jeden nikdy neví. Co vy, brali byste Bonda mluvku, nebo by měl naopak 007 razit heslo „čím více akce, tím lépe“?
Víte že?...
... Daniel Craig patří s výškou 177 cm mezi nejmenší Bondy v historii? Nejvyšší představitelé Jamese Bonda byli Sean Connery a Timothy Dalton, kteří měří 188 cm. Roger Moore a Pierce Brosnan jsou jen o 3 cm menší.