Harry Potter: Byl opravdový? O prvním polibku Rona a Hermiony

Harry Potter: Byl opravdový? O prvním polibku Rona a Hermiony
Ron a Hermiona | Warner Bros.
Závěrečný díl oblíbené knižní a filmové série Harry Potter s podnázvem Relikvie smrti byl horkým favoritem kin. Masivní bitva mezi zákeřným lordem Voldemortem a roztroušenými silami dobra byla sice nosnou linií akcí narvaného filmu, ovšem kromě toho se uzavřely i menší, osobnější příběhy. Harry, Ron a Hermiona jak fyzicky, tak emocionálně svlékli šat malých dítek a opatrně vstoupili do nejistých vod dospělosti. K tomu se samozřejmě vážou i první lásky, a právě citový vztah mezi Ronem a Hermionou konečně dozrál ze vzájemného škádlení v... polibek.
jak-se-natacel-prvni-polibek-rona-a-hermiony-1
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 | Warner Bros.
Oba protagonisté, Emma Watson i Rupert Grint, se k němu samozřejmě nezapomněli vyjádřit. "Dlouho jsem se toho dopředu bál," svěřil se Grint, "ale nakonec nebylo proč. Políbit osobu, kterou jsem znal od svých devíti let, mi v tu chvíli přišlo jako ta nejpřirozenější věc na světě."
"A to to byl pořádný polibek - navíc v totálně promočeném oblečení," přitakala Emma, "Lili na nás litry vody, takže nám chvíli trvalo soustředit se. Natáčeli jsme tu scénu tak načtyřikrát."