Potvrzeno: J.J. Abrams bude režírovat Star Trek 2

Potvrzeno: J.J. Abrams bude režírovat Star Trek 2
Abrams při natáčení prvního dílu
Kolem Star Treku 2 kolovalo možná až zbytečně moc nejasností. Skoro to vypadalo, jako by Paramountu na nově nakopnuté značce přestalo záležet. Nejspíš se ale jen čekali na Abramse, který měl plné ruce práce se Super 8. Nyní je vše oficiálně potvrzeno – Abrams má režii Star Treku 2, scénář bude hotový koncem tohoto měsíce a již tuto zimu odstartuje natáčení.
potvrzeno-jj-abrams-bude-rezirovat-star-trek-2-1
Abrams při natáčení prvního dílu
Původně měl jít druhý Star Trek do kin 29. července 2012, ale Abrams (který se podílí i na scénáři) datum nestíhal a tak v Paramountu volné okénko využili pro jiný sequel, G.I. Joe 2, kde je díky účasti Dwaynea Jonhsona a Bruce Willis pozice hitu jistá. Za zdržování nicméně nemůže jen Abrams. Dále na scénáři pracují (též autoři jedničky) Alex Kurtzman a Roberto Orci, přičemž se Kurtzman nemohl Star Treku 2 naplno věnovat, neboť zároveň dokončoval práce na svém režijním debutu Welcome to People.
Nyní již nic nebrání tomu, abychom se vrátili na loď Enterprise a zažili dalších dechberoucí dobrodružství. Nechť se sérii daří a žije dlouho a blaze!