Seriálové žně jsou tady

Seriálové žně jsou tady
Simpsonovi | 20th Century Fox Pictures
Simpsonovi ve filmu
Simpsonovi | 20th Century Fox Pictures
Předzáříjové epizody byly letos až nezvykle nabyté, což znamená, že očekávání těch nových jsou ještě větší než kdykoliv jindy. To se týká i nejoblíbenějšího seriálu vůbec, totiž toho o rodince Simpsonových. Závěrečný díl 22. řady dal vzniknout novému zamilovanému páru Springfieldu – pobožný Ned Flanders si začal s hříšnou Ednou Krabappelovou, ačkoliv ke konci epizody si již nebyl jistý, jestli ve vztahu pokračovat. O tom, zda románek pánbíčkáře a učitelky potrvá, hlasovali diváci na oficiálních stránkách a výsledek se dozvíme již 25. září, kdy Fox vysílá první epizodu 23. řady. Může se samozřejmě stát, že celé hlasování bylo jen naoko a o avantýře Neda a Edny nepadne už ani slovo.

Dexter: Trailer na 6. sezónu:

Ještě před Simpsonovými se 22. září vrátí pátou řadou seriál Teorie velkého třesku. Tam je rovněž na co navázat, jelikož minulý díl skončil probuzením Penny s Rajeshem v jedné posteli. V co tato událost povede, bude jistě zajímat každého pravověrného geeka.
serialove-zne-jsou-tady-2
Další oblíbený seriál a sice gagy přeplněný Griffinovi se v květnu s diváky rozloučil dvojitou epizodou. 25. září se vrátí s desátou sérií, aby ubral žluté rodince na sledovanosti, a Griffinovi hned na začátku vyhrají v loterii!
25. září je letos magickým datem, jelikož v ten den startuje i druhá řada seriálu HBO Impérium – Mafie v Atlantic City. Na první sérii se podílel dokonce Martin Scorsese a tak není divu, že šlo o nadmíru kvalitní seriál, na jehož pokračování se nejde netěšit. Steve Buscemi coby zkorumpovaný politik Nucky Thompson to s řízením svého impéria rozhodně nebude mít lehké.
No a v sedmé sérii Jak jsem potkal vaši matku, jež začíná 19. září, se možná konečně dozvíme, jak Ted potkal matku svých dětí.

Impérium - Mafie v Atlantic City: Trailer na 2. sezónu:

Ne každý seriál ale přichází v září. Například taková Futurama naopak 8. září končí svůj letní maraton, aby se vrátila až příští rok. Jiné seriály, jako je South Park (mimochodem velmi zajímavá předzáříjová epizoda) nebo Dexter, nás čekají až v říjnu.
Pravda, všechny termíny premiér se týkají amerického diváctva, avšak já věřím, že i tuzemský fanoušek si cestu ke svému oblíbenému seriálu najde. A nezapomeňte – u nás v září také přicházejí na obrazovky nové epizody oblíbených pořadů. Pro vlastence a nostalgiky běží v České televizi od 9. září třetí řada Vyprávěj.