Hugh Jackman zvedá pěsti v novém plakátu k Ocelové pěsti

Hugh Jackman zvedá pěsti v novém plakátu k Ocelové pěsti
Hugh Jackman, který se spojí se svým odloučeným synem, aby společně trénovali špičkového boxovacího robota? Jak by člověk téhle kombinaci vůbec mohl říct ne? Nehledě na všechny posměšky, které už před svým vydáním film schytal, a to včetně jmen typu Rock ‘Em Sock ‘Em Robot (pozn. tohle nejde přeložit, je to neskutečně sprostá sexuální praktika), vypadá Ocelová pěst nakonec jako vcelku dobrá záležitost.
Na Internetu se objevil nový plakát, kde vás Hugh Jackman a jeho obrovský mechanický kamarád vyzývají, abyste zvedli své pěsti. Přesvědčte se sami:
hugh-jackman-zveda-pesti-v-novem-plakatu-k-ocelove-pesti-1
Plakát je vlastně docela cool. Je zřejmé, že se jedná o fotomontáž, protože fotograf pravděpodobně neměl ve studiu k dispozici skutečného obřího robota stojícího za Jackmanem, ale i tak je výsledný efekt hodně zajímavý. Jackmanova kůže dokonce stále má vidět jistou kresbu, což není u filmových plakátů běžné. Plakát dává divákům vcelku dobrou představu o tom, co můžou od filmu očekávat, což v tomto případě znamená osm stop vysoké roboty bojující proti sobě.
Jediné zklamání je příšerný slogan „Kuráž je tvrdší než ocel“. Jen jednou jsme byli svědky tak příšerně neosobitého a nudného sloganu – bylo to u filmu Souboj Titánů (Clash of the Titans), jehož slogan zněl „Titans Will Clash (Titáni budou bojovat)“. Producenti jej naštěstí velmi rychle změnili. Nakonec si z toho ovšem neděláme vrásky, Ocelová pěst vypadá velmi zábavně.
Svoji cestu do českých kin si  Ocelová pěst prorazí ještě letos 17. listopadu.