Rihanna jde s dobou - má vlastní "sex tape"

Rihanna jde s dobou - má vlastní "sex tape"
Na první pohled zpráva o excesech zpěvačky na filmovém serveru nemá co dělat, ale opak je pravdou. Jsou hned dva důvody:

První (slabší) je, že Rihannu spatříme příští rok jako tajnou agentku FBI v akčním filmu Battleship, tudíž je herečkou, tudíž na kinobox.cz patří. Druhý (pádnější) důvod je, že úniky s náhravkami erotických chvilek se staly natolik častými a populárními, že je lze považovat za svébytný žánr kinematografie a jako takový ho musíme brát v potaz a reagovat na něj. Je dokonce možné, že až doba pokročí, budou domácí videa Rihanny, Parish Hilton a Pamely Anderson a dalších k dispozici na DVD v běžném stánkovém prodeji.

Zájemci, kteří ovládají angličtinu, mohou shlédnout seznam největších přispěvovatelů zde na Wikipedii.

O nahrávce lze zatím říct jen to, že se dostala do rukou magazínu Hustler a že Rihanna popírá, že by vůbec nějaká existovala. Pravdou je, že magazín uveřejnil velmi zrnitý obrázek dvou lidí, kteří možná za určitých podmínek vypadají trochu jako Rihanna a J. Cole. Budoucnost ukáže, jestli jde o autentický záznam nebo výstřelek znuděného marketingového oddělení Hustleru.