Katie Holmes se bojí tmy kvůli filmu Nebojte se tmy

Katie Holmes se bojí tmy kvůli filmu Nebojte se tmy
Film, který u nás za pár týdnů poběží v kinech má na svědomí debutující (když odhlédneme od předchozího krátkého filmu Latchkey's Lament) režisér Troy Nixey. Děsivý scénář je ale z podstatné části dílem mistra představivosti Guillerma del Tora. Po malé holčičce v něm prahnou tajemné bytosti obývající starou vilou, kam se s otcem a jeho novou přítelkyní (kterou ztvárnila poděšená herečka) přestěhovala.
Pro server digitalspy.com Katie Holmes uvedla, že když prý dostala do rukou scénář k přečtení, bujná fantazie del Tora jí nahnala takovou hrů
katie-holmes-se-boji-tmy-kvuli-filmu-nebojte-se-tmy-1
zu, že musela rozvítit světla a běžela zkontrolovat svou malou dceru. Malé chlupaté bestie, které usilují o duši dítěte, ji pořádně dostaly. Nemá prý ráda žádná zvířata podobné velikosti, natož když v hejnech loví malé holčičky.

Po skončení natáčení její strach ze tmy podstatně zesílil. Dokonce tvrdí, že od té doby, co shlédla dokončený film, spí s rozsvícenými světly. Jestli má film opravdu tak hutnou atmosféru nebo jde o chytrou propagaci, rozhodne až premiéra.