Lindsay Lohan se soudí s Pitbullem

Lindsay Lohan se soudí s Pitbullem
Lindsay Lohan jakž takž setrvává v povědomí lidí díky skandálům, i když léta filmové slávy (např. úspěch Mezi námi děvčaty s Lee Curtis z roku 2003) má už za sebou.  A tak, sotva byla propuštěna z domácí vazby, kde strávila 35 dní kvůli krádeži, zažalovala textaře, že použil její jméno v písni Give Me Everythin‘. Někomu se v soudní síni prostě líbí.
Lohan uvedla, že by text písně by jí mohl způsobit „nenapravitelnou škodu“ na jejím „dobrém jménu,“ a tak sáhla po občanském zákoníku státu New York, který „ochraňuje občany před zneužitím jejich jména pro komerční účely.“  Zažádala proto, aby veškeré vysílání písně bylo zastaveno.
Ohledně  škodlivosti textu padla otázka, zda ho herečka správně pochopila. Zpívá se v něm „I got it locked up like Lindsay Lohan.“ Klíčová fráze „got it locked up“ se totiž dá přeložit „mám to pod kontrolou jako Lindsay..,“ ale i jako „mám to pod zámkem jako Lindsay...,“ ačkoliv v druhém případě by vůbec nedávala smysl.  Je ale dost možné, že jde o dvojsmyslnou narážku od textařů.
Vše je teď na tom, zda soud žalobu vůbec přijme. Boj o dobré jméno už totiž může uznat za prohraný již několik let.