Tvůrci Twilightu si došlápli na hackera: jde se k soudu

Tvůrci Twilightu si došlápli na hackera: jde se k soudu
Kristen a Robert zdeptaní únikem fotografií.
Poslední dobou studiím dochází trpělivost s internetovým pirátstvím a tak zapřáhly stáda právníků, aby ukázala, že boj myslí naprosto vážně. Poslední velkou štvanicí na internetových vodách byl právě případ úniku fotek a videí k nadcházejícímu dílu Twillight ságy s podtitulem Rozbřesk.

V otevřeném dopise vyjádřili producenti "naprosté zdrcení", které je přepadlo po shlédnutí materiálů na internetu. Jako náplast na bolavou duši tak zahájili pátrání po viníkovi po celém světě. Údajného pachatele, který by mohl stát za únikem materiálu v březnu tohoto roku, vypátrali v Argentině, obviněných se ale očekává víc. Podle producentů předčasné odhalení nehotových fotek a jejich propírání fanoušky a médii herce velmi rozrušilo.

Zdrcení producenti a rozrušení herci nevěstí nic dobrého, zejména pokud si najmou právníky. Je
tvurci-twilightu-si-doslapli-na-hackera-jde-se-k-soudu-1
Kristen a Robert zdeptaní únikem fotografií.
také neobvyklé, aby zprávu o vypátrání viníka tak promptně vydalo studio z vlastní iniciativy v tiskové zprávě. Obviněnému teď nezbývá než doufat, že nedopadne jako výstraha pro kohokoli, kdo by chtěl vidět kousek upíra dříve, než to schválí studio.
Ti kteří fotky k filmu ještě neviděli mohou bez obav ze soudního procesu prolistovat fotogalerii filmu u nás na kinobox.cz.