Star Trek 2 nabírá zpoždění

Star Trek 2 nabírá zpoždění
Nyní je Abrams z dovolenky zpátky a již se společně s autory scénáře Star Treku pustil do prací na druhém dílu. Studio zase začalo rekrutovat herce klíčových postav, aby si i na dvojku koukali udělat čas. Potud všechno v pořádku. A teď to horší. Star Trek je pro Paramount natolik důležitou značkou, že na Abramse netlačí. Výsledek je důležitější než datum premiéry (páni, tohle už nepadlo u nějakého filmu pěkně dlouho) a proto to zatím vypadá, že pokud odstartuje natáčení, bude to až někdy začátkem příštího roku. Abrams má zkrátka, pokud jde o scénář, tolik času, kolik bude třeba.
Dobrá zpráva je to z toho hlediska, že si fanoušci mohou být jistí dostatkem času na ladění scénáře. Při menších počtech vám ale snadno dojde, že dříve jak v zimě 2012 Star Trek 2 nepůjde do kin. Tak ať to stojí za to!
Víte že?...
... Zachary Quinto, představitel mladého Spocka, se ke své roli dostal díky rozhovoru, ve kterém se ho zeptali, co by si přál hrát. Odpověděl, že zaslechl o natáčení nového Star Treku a zajímala by ho postava Spocka. Nakonec byl při obsazování rolí prvním a jediným kandidátem do role.