Ghost Rider chytá druhý dech

Ghost Rider chytá druhý dech
Na první vypuštěné materiály na Conu totiž pějí novináři jen chválu. Jak se zdá, angažování režisérské dvojce Mark Neveldine / Brian Taylor (Zastav a nepřežiješ) bylo nakonec šťastnou volbou. Teď jen doufat, že si Nicolas Cage vybere své lepší období, utlumí své nadšení pro béčkové hovadiny (žádný sarkasmus, Cage je přiznaným fanouškem béček nejhrubšího zrna) a nabídne stylového hrdinu, který bude ve velkém kosit padouchy místo toho, aby chroupal bonbóny ze skleničky na Martini a pořvával „já jsem zrůda“.
Objevilo se i několik prvních fotografií (na jedné je vidět i charismatický Idris Elba, který si svůj "komiksový debut" letos odbyl v povedeném Thorovi). Osobně mě potěšil hlavně první obrázek, na kterém už hořící Ghost Rider konečně nevypadá jako nějaký šílený výplod z Photoshopu:
Ghost Rider 2
Nicolas Cage
Idris Elba
Víte že?
... je Nicolas Cage velikým fanouškem předlohy? Dnes mu v garáži stojí 5 ghostriderovských motorek a dokonce si nechal na paži vytetovat hořící lebku. Přesto to byl paradoxně právě on, kdo přišel s tím, že by první film neměl být tak temný jako předloha a místo chlastu by měl hrdina "ujíždět" na bonbonech.