Nové obrázky ze Soudce Dredda

Nové obrázky ze Soudce Dredda
Nejde ani tak o to, jak si Soudce Dredd vedl finančně (a že i tam byla slušná ostuda, když film s áčkovou hvězdou vytáhl z US kin pouhou třetinu rozpočtu). Hlavní je to, jak velkému posměchu se filmu dostalo. Kritici se předháněli v bonmotech a na celém filmu nezůstala nic suchá. To se holt stává, když máte film podle komiksu, ve kterém hrdina nikdy nesundá svou masku a vy mu ji na plátně po 30 minutách klidně odeberete. Stalloneho filmem byla na dlouhá léta filmová kariéra nekompromisního soudce budoucnosti zastavena. Hollywood naštěstí věří u komiksů na druhé šance a tak se již brzy seznámíme s novým Dreddem v podání Karla Urbana. Snímek ponese jednoduchý název Dredd a režie se ujal Pete Travis, který v kinech slušně bodoval Úhlem pohledu.
Zářijové číslo časopisu Empire se hodlá novému Dreddovi věnovat a na net uniklo několik naskenovaných obrázků z připravovaného čísla:
Karl Urban
Olivia Thirlby
Dredd
Karl Urban
Dredd by měl dorazit do kin někdy příští rok. Pevná premiéra zatím stanovena není.
Víte že?...
... režisér Danny Cannon zažíval během filmování Soudce Dredda z roku 1995 ohromné tvůrčí rozepře se Sylvestrem Stallonem? Cannon se po této zkušenosti zapřísáhl, že již nikdy nebude nepracovat s velkou hereckou hvězdou. Tohoto svého "předsevzetí" se dodnes drží.