Novinky u Stalloneho akčňáku Bullet To The Head + první oficiální fotky

Novinky u Stalloneho akčňáku Bullet To The Head + první oficiální fotky
Christian Slater
Tak předně se nám vybarvuje obsazení dalších postav. Nově se k zatím nejpojmenovanému projektu připojili Adewale Akinnuoye-Agbaje, (Pan Eko ze Ztraceni / 2004), Christian Slater a Holt McCallany (Dokonalý únik / 2009).
Sylvester Stallone ve filmu hraje nájemného zabijáka, který se spojí s detektivem (Sung Kang - Rychle a zběsile 5 / 2011), aby společně vyčistili špínu v ulicích New Orleans. Hnacím motorem bude pomsta a nezvyklé duo klidně obětuje poslední dech, aby svou misi dotáhlo do konce.
Akinnuoye-Agbaje získal roli mocného právníka, který se snaží zakrýt svůj podvod využívání chudinských čtvrtí zpustošených hurikánem Katrina, Slater si zahraje prostředníka a McCallany policejního parťáka Kanga. Dalšího důležitého záporáka Keegana hraje Jason "megapropadák Conan" Momoa.
novinky-u-stalloneho-akcnaku-bullet-to-the-head-1
Christian Slater
Osobně mě zajímá hlavně Slater, který se kdysi profiloval jako nadějný herec a později se utopil v béčkových slátaninách. V posledních letech nám naštěstí párkrát připomněl, že umí i dobře hrát (Byl to tichý muž / 2007, Atentát v Ambassadoru / 2006), tak snad bude Stalloneho novinka dalším lepším zářezem.
CZ premiéra Bullet To The Head je stanovena na 12. dubna 2012. Aby nám studio čekání zpříjemnilo, vypustilo první oficiální fotky, na kterých se Sly rozhodně nenudí. Upřímně se těším na scény, které ukazují.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone
Víte že?...
... měl původně snímek režírovat Wayne Kramer (Zběsilý útěk / 2006) a roli detektiva hrát Thomas Jane? Poté, co Kramer odešel, Jane navrhl Stallonemu Waltera Hilla. Hill projekt vzal, s ním přišel na palubu producent Joel Silver a ten následně paradoxně Janea vyhodil, protože nechtěl, aby byla ústřední dvojice "příliš bílá". Místo Janea byl obsazen Sung Kang.