Liv Tyler o Hobitovi a Oni 2

Liv Tyler o Hobitovi a Oni 2
liv-tyler-o-hobitovi-a-oni-2-1
O Liv Tyler jsme v poslední době příliš neslyšeli. Aktuálně vstupuje do amerických kin její nové drama The Ledge. To je příležitost k rozhovoru, čehož využil server ComingSoon.net.
Tak předně, proč se s Liv nepočítá do Hobita: "Ve skutečnosti o tom sama moc nevím. Nemluvila jsem s nikým z tvůrců filmu“, přiznala Tyler, když přišla otázka, zda se (byť jen na chvíli) v Hobitovi objeví. „O tom projektu ví pravděpodobně více novináři, než já. Natáčení původní trilogie jsem si každopádně opravdu užila. Bylo to naprosto úžasné období. Přála bych si, abych se mohla účastnit i Hobita.
Již před rokem se též objevily zprávy o pokračování syrového hororu Oni, ve kterém hrála Tyler jednu z hlavních rolí. Kdo film viděl, ten ví, že to s její mučenou postavou nedopadlo tak, aby mohla hrát v sequelu. I přesto s ní studio pro dvojku počítalo (nejspíš půjde o prequel). V rozhovoru proto došlo i na Oni 2 a Tyler se nechala slyšet, že ač se jí scénář (opět od autora jedničky Bryana Bertinoho) líbil, osobně se jí myšlenka pokračování Oni moc nezamlouvá. Tudíž je velmi pravděpodobné, že se s ní v Oni 2 nesetkáme.