Prima Cool posouvá hranice – nabídne divákům originální znění s titulky!

Prima Cool posouvá hranice – nabídne divákům originální znění s titulky!
prima-cool-posouva-hranice-nabidne-divakum-originalni-zneni-s-titulky-1
Prima Cool je důkazem toho, že to jde i jinak. Alternativní nabídka, sestavena téměř výhradně z populárních amerických seriálů, si okamžitě získala své publikum. Nejenže nabídla osvědčené pořady (Buffy, Simpsonovi), ale přišla i s těmi, které na českých obrazovkách zatraceně dlouho chyběly (Dexter, Futurama), případně nabídla zajímavé a přesto málo známé věci (Ewan McGregor: Na mašině kolem světa). Byla to bez přehánění televizní revoluce. A teď nás čeká ještě jedna.
Prima Cool se rozhodla pro poměrně odvážný experiment – nabídne divákům od 1. 7. seriál Jak jsem poznal vaši matku v originálním znění. Každá epizoda tohoto oblíbeného seriálu půjde v cz dabingu od pondělí do čtvrtka ve 21:35 a její repríza druhý den v 16:15 bude v angličtině s českými titulky.
Osobně nemůžu jinak, než – hurá! Konečně se někdo k tomu kroku odvážil. Sice bych zvolil spíše Teorii velkého třesku, která se stala (na rozdíl od „Matky“) předmětem mnoha diskuzí pro ne zrovna vydařený dabing, ale jinak rozhodně ano! Snad nebude „Matka“ posledním „originálem“.