Bruce Willis propadá hazardu

Bruce Willis propadá hazardu
Rebecca Hall
bruce-willis-propada-hazardu-1
Rebecca Hall
Lay The Favorite vychází ze života spisovatelky Beth Raymer (tu bude hrát Hall). Informace o ději filmu se bohužel dost rozchází – jedny zdroje tvrdí, že je to o příběhu ženy, která začne pracovat jako servírka ve Vegas a postupně se dostane na pozici profi-gamblera. Jiné zdroje mluví o tom, že bude film o ženě (ta figuruje všude), která začne pomáhat gamblerovi, jemuž došlo štěstí. No a pak je tu třetí (nejpravděpodobnější) varianta, že se hlavní hrdinka (opět servírka) náhodou spřáhne se skupinkou postarších chlápků, kteří našli systém, jak okrádat kasina. Takže tam prostě bude žena a někdo další a bude se to odehrávat v blyštivém Las Vegas, kde se všeobecně krade. A bude to komedie, kterou nejen režíruje člověk zodpovědný kultovní komedii Všechny moje lásky, ale dokonce za filmem stojí i stejný scenárista. Takže to i přes tu zmatenost stojí za pozornost.
Willis by měl hrát člověka jménem Dink Heimowitz, přes kterého Beth pozná celé gamblerské zákulisí (nebo mu bude pomáhat… uf). Projektu se dále upsali Catherine Zeta-Jones, Joshua Jackson a nově komik Vince Vaughn, který nahradil původně obsazeného Justina Timberlakea.
Aby neměl Willis těch rozdělaných projektů málo, upsal se i thrilleru Fire with Fire, kde bude hrdinný hasič zachraňovat svou rodinu před gangstery. To sice nezní úplně marně, ale není jasné, jestli si hlavní roli zahraje právě Willis, nebo též obsazení Josh Duhamel či 50 Cent. A upřímně – už jen fakt, že zas někde hraje s Willisem 50 cent, to je prostě důvod k pláči.