Radha Mitchell a Sean Bean zpátky v Silent Hillu

Radha Mitchell a Sean Bean zpátky v Silent Hillu
Silent Hill | Sony
radha-mitchell-a-sean-bean-zpatky-v-silent-hillu-5
A proto se v pokračování Silent Hill: Revelation 3D vrátí na scénu jak ztrápený manžel Christopher Da Silva  (Bean), tak jeho „stále ztracená“ žena Rose (Mitchell). Taktéž se fanoušci mohou těšit na přítomnost Dahlie Gillespieové v podání Deborah Kara Unger. „Bez herců z prvního dílu by to nebylo ono. Návrat klíčových postav fanoušci nepochybně ocení, hvězdy z jedničky krásně doplní nováčky,“ řekl režisér Michael J. Bassett. Je dobré vidět, že bere Bassett svou nevděčnou pozici „natáčím pokračování nejlépe hodnocené herní adaptace“ vážně. Jednička uspěla právě proto, že respektovala předlohu i přání jejích fanoušků. Doufejme, že tomu tak bude i ve dvojce.
Aby měli fanoušci jistotu, že není nové info jen planým slibem, vypustili tvůrci s prohlášením i fotografii z filmu, na které je vidět Radha Mitchell:
Radha Mitchell
A když už jsme u těch prvních uvolněných fotek, jedné se dočkala i mladičká Adelaide Clemens, která hraje dívku jménem Heather. Ta v Silent Hillu hledá svého ztraceného otce a mělo by jít o hlavní postavu Revelation. Nutno uznat, že jí to na její první oficiální fotce zatraceně sekne:
Adelaide Clemens